Verdiepingscursus Salarisadministratie Lagere Overheid

Tijdens de Verdiepingscursus Salarisadministratie Lagere Overheid gaan we dieper in op onderwerpen die in de dagelijkse praktijk minder vaak voorkomen, maar waarbij wel vaak een beroep wordt gedaan op de expertise van de salarisadministrateur. Denk bijvoorbeeld aan situaties rondom bovenwettelijke werkloosheidsuitkeringen, afkoopsommen, pensioenopbouw bij ontslag of arbeidsongeschiktheid en samenloop of herleving van uitkeringsrechten.

In 3 dagen worden een aantal belangrijke thema’s behandeld aan de hand van praktijkvoorbeelden. De cursus wordt zowel in het voorjaar als in het najaar georganiseerd. De volgende onderwerpen worden daarbij behandeld:


Najaar             Onderwerp
15-09-2020     Ontslag en Ontslaggronden
                          Uitkeringen
                          Afkoopsommen en aanvullingen
                          Loonbeslag

22-09-2020     Reguliere proces bij arbeidsongeschiktheid
                          (Herleven) WAO/WIA uitkering
                          Neveninkomsten elders en korting bij ziekte
                          Arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
                          Arbeidsongeschiktheidspensioen
                          Pensioenopbouw

29-09-2020      Loonaangifte
                           Aangifte ABP
                           Jubileumuitkering
                           Werkkostenregeling
                            Auto van de zaak


Deze cursus is modulair opgebouwd en de modules kunnen onafhankelijk van elkaar worden gevolgd.
De cursusdagen zijn van 09:00 tot 16:00 uur en worden gegeven op een cursuslocatie op loopafstand van het centraal station Utrecht.

De kosten voor de gehele cursus bedragen € 995,-. Wanneer u zich inschrijft voor één of meerdere modules, dan bedragen de kosten € 345,- per module. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en inclusief documentatie en koffie, thee en lunch.

NCOD PSR is flexibel in het aanbieden van haar cursussen en opleidingen. We kunnen deze ook op maat aanbieden bij u op locatie. Neemt u gerust vrijblijvend contact op.

Nirpa gecertificeerd
Alle studiedagen en cursussen van NCOD PSR zijn Nirpa gecertificeerd. Staat u ingeschreven in het Nirpa register dan ontvangt u voor deze cursus accreditatiepunten. Vermeld bij uw inschrijving in het veld “Opmerkingen” uw inschrijfnummer en wij dragen er zorg voor dat de punten worden bijgeschreven.

 

Interesse