E-Learning Rijbewijzen (M3) Mbo-4: 2 puntenModule Rijbewijzen (M3)
Ken jij alle regels rondom het rijbewijs?
In jouw werk bij de afdeling Burgerzaken krijg je regelmatig te maken met het aanvragen en afgifte van rijbewijzen. Er zijn echter nogal wat regels en voorwaarden als het gaat om dit roze kaartje. Deze module leert je veel over de regelgeving. Maar ook heel praktische zaken als de verwerking van aanvragen, de afgifte en invordering en inhouding van het rijbewijs komen aan de orde. Na deze module heeft het rijbewijs voor jou geen geheimen meer.

Examen NVVB (2 punten: MBO-4 niveau)
Indien je examen wil gaan doen, dien je jezelf aan te melden bij de NVVB. Het is goed om na je E-learning je direct in te schrijven voor het examen. In de E-learning zitten ook oefenvragen en een eindtoets die je voorbereiden voor het echte NVVB examen. 

Deze module is onderdeel van het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen dit specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het MBO-4 diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat. 

Wil je wel een MBO-diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken. 

Heel veel succes en ook vooral veel leerplezier!

Interesse