E-Learning Overlijden (M10) Mbo-4: 2 puntenModule Overlijden (M10)

Zoals een geboorte geregistreerd wordt, wordt ook een overlijden geregistreerd. Het is vanzelfsprekend dat het belangrijk is dat je hierin geen fouten maakt. Tijdens deze module krijg je antwoord op vragen zoals, in welke plaats- en bij wie moet de aangifte van overlijden gedaan worden?
Welke verplichtingen zijn er als er aangifte van overlijden wordt gedaan en wat is de termijn van de overlijdensaangifte?
Kortom, je leert alles over de regelgeving rondom overlijden en lijkbezorging. Maar ook leer je het opmaken van een overlijdensakte en
een gelofte, en natuurlijk hoe je al deze feiten verwerkt in de BRP.

Examen NVVB (2 punten: MBO-4 niveau)
Indien je examen wilt gaan doen, dien je jezelf aan te melden bij de NVVB. Het is goed om na je E-learning je direct in te schrijven voor het examen. In de E-learning zitten ook oefenvragen en een eindtoets die je voorbereiden voor het echte NVVB examen. 

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het MBO-4 diploma Persoonsinformatiemanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat. 

Wil je wel een MBO-diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken. 

Studieadvies: Wij adviseren voorafgaand de modules Systematiek gegevensverwerking en Naamrecht te volgen.

Veel plezier met deze E-Learning!
 

Interesse