E-Learning Nederlandse Reisdocumenten (M2) Mbo-4: 3 puntenWelkom bij de E-learning module Nederlandse Reisdocumenten (M2)
Even een paspoort aanvragen. De burgers zien het als een simpele zaak op weg naar hun vakantie. Bij het afgeven van een Nederlands Paspoort of identitetiskaart komt wel heel wat kijken. Logisch, want we hebben het hier wel over zeer belangrijke documenten. Wil jij alles weten over de voorwaarden en regelgeving omtrent reisdocumenten? Dan is de module Nederlandse reisdocumenten iets voor jou. Tijdens deze module ga je aan de slag met alle algemene voorwaarden en regelgeving rondom het Nederlandse reisdocument. Na het volgen van de module weet je alles over de verwerking van aanvragen, vernieuwingen en vermissingen van alle Nederlandse identiteits- en reisdocumenten.

Examen NVVB (3 punten:MBO-4 niveau)
Je moet jezelf aanmelden bij de NVVB om je examen te willen halen. Het is goed om na je e-learning je direct daarna in te schrijven voor het examen. In deze E-learning zitten ook oefenvragen en een eindtoets die je voorbereiden voor het echte NVVB examen. 

Deze module is onderdeel van het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen dit specialisme afrondt met een voldoende voor het examen bij de NVVB, ontvang je het MBO-4 diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

Wil je wel een MBO-diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken. 

Veel plezier met de E-Learning!

Interesse