E-Learning Naamrecht (M6) Mbo-4: 2 puntenModule Naamrecht (M6)
Wist jij dat een pasgeboren kind niet zomaar elke voornaam kan krijgen die de ouders bedenken? Het kiezen van een naam voor een pasgeboren kind is aan regels gebonden. Wat wel en niet kan is in het naamrecht vastgelegd.  Daarnaast gelden in Nederland vaak andere regels dan in andere landen. Deze module gaat over het bepalen van de naam, het toepasselijk naamrecht, het toepassen van dat naamrecht en het opmaken van akten van naamkeuze en het registreren van namen in de Basisregistratie Personen (BRP).

Examen NVVB (3 punten: MBO-4 niveau)
Indien je examen wilt gaan doen, dien je jezelf aan te melden bij de NVVB. Stem dit even af met je leidinggevende. Het is goed om na je E-learning je direct in te schrijven voor het examen. In de E-learning zitten ook oefenvragen en een eindtoets die je voorbereiden voor het echte NVVB examen. 

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement en Identiteitsmanagement . Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het MBO-4 diploma Persoonsinformatiemanagement of Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat. 

Wil je wel een MBO-diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken. 

Studieadvies: Wij adviseren voorafgaand de module Systematiek gegevensverwerking te volgen.

Veel plezier met deze E-Learning
 

Interesse