E-Learning Huwelijk en geregistreerd partnerschap (M7) Mbo-4: 2 puntenModule Huwelijk & geregistreerd partnerschap (M7)
Ken jij alle voorwaarden rond trouwen en het geregistreerd partnerschap?
Als burgers willen trouwen, of hun partnerschap willen laten registreren, is dat vaak een heugelijk feit. Toch moeten zij aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat dit plaats kan vinden. In deze module komen alle stappen rond de administratieve afhandeling van het huwelijk en het geregistreerd partnerschap aan de orde. Ook wordt ingegaan op het herkennen van schijnhuwelijken en hoe je hier mee moet omgaan.

Na deze module kun jij een huwelijksakte en een akte voor geregistreerd partnerschap opmaken en deze verwerken in de Basisregistratie Personen (BRP).

Examen NVVB (2 punten: MBO-4 niveau)
Indien je examen wilt gaan doen, dien je jezelf aan te melden bij de NVVB. Het is goed om na je E-learning je direct in te schrijven voor het examen. In de E-learning zitten ook oefenvragen en een eindtoets die je voorbereiden voor het echte NVVB examen. 

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het MBO-4 diploma Persoonsinformatiemanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat. 

Wil je wel een MBO-diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken. 

Studieadvies: Wij adviseren voorafgaand de module Systematiek gegevensverwerking te volgen.

Veel plezier met deze E-learning!

Interesse