E-Learning Gegevensverstrekking & privacybescherming (M11) Mbo-4: 3 puntenModule Gegevensverstrekking & privacybescherming (M11)

Weet jij hoe je met persoonlijke gegevens om moet gaan en hoe je iemands privacy moet waarborgen?
Het is jouw taak om de privacy van de burger te beschermen. De burger mag er dan ook van uit kunnen gaan dat jij zorgvuldig met zijn persoonlijke gegevens omgaat. Je mag dan ook niet zomaar gegevens aan derden verstrekken.

Toch krijg je in de praktijk vaak te maken met derden die om bepaalde gegevens vragen. In deze module leer je onder andere hoe, en belangrijker nog, aan wie je persoonsgegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP) kunt verstrekken óf weigeren. Ook komen in deze module protocollen en de rechten van de burger aan de orde.
Na het volgen van deze module heeft het onderwerp gegevensverstrekking en het beschermen van privacy voor jou geen geheimen meer.

Examen NVVB (3 punten: MBO-4 niveau)
Indien je examen wilt gaan doen, dien je jezelf aan te melden bij de NVVB. Het is goed om na je E-learning je direct in te schrijven voor het examen. In de E-learning zitten ook oefenvragen en een eindtoets die je voorbereiden voor het echte NVVB examen. 

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het MBO-4 diploma Persoonsinformatiemanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat. 

Wil je wel een MBO-diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken. 

Veel plezier met deze E-Learning!

Interesse