Masterclass met Danny Mekic - De overheid van de toekomst

Groep:
1. Masterclass Danny Mekic - De overheid van de toekomst

Aantal dagen/dagdelen: 1

Data:
29-11-2017 (wk 48) (19:30 - 22:00)

Locatie:
Lieve Vrouwestraat 13
3800 BH  Amersfoort
Routebeschrijving >

Open plaatsen: 81

Hoe is de samenleving veranderd onder invloed van technologie en op welke manier kan de overheid daarmee omgaan? Is digitalisering meer een vloek of een zegen? Technologische ontwikkelingen hebben de samenleving ingrijpend veranderd. Mensen hebben toegang tot een oneindige hoeveelheid informatie. Daarnaast kan men zich als nooit te voren laten horen en invloed uitoefenen op de samenleving. Om deze razendsnelle veranderingen het hoofd te bieden moet de overheid leren hoe zij technologie als Big Data kan gebruiken om efficiënter te worden. Daarbij is het belangrijk dat de overheid de uitdagingen van privacy en cybercrime niet uit het oog verliest. Danny Mekic deelt zijn perspectief op de overheid van de toekomst en wat zij van succesvolle startups en technologiebedrijven kan leren.

Deze cursus is onderdeel van de medewerkers academy. We willen klanten de mogelijkheid bieden om mee te ontwikkelen. Daarom stellen we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij deze workshop waar je je kosteloos voor aan kan melden.

Technologie- en innovatie-expert Danny Mekic (29) richtte op 15-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf op. Hij is uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland en adviseert directies en politici op het gebied van technologische ontwikkelingen en het innoveren van organisaties. Danny heeft gewerkt voor 40 van de 100 grootste organisaties in Nederland, waaronder banken, ziekenhuizen, overheden, verzekeraars en non-profits, en geldt als een van de belangrijkste opiniemakers op het gebied van technologie en innovatie.
29-11-2017 ( 19:30 - 22:00 uur )

Lieve Vrouwestraat 13

3800 BH   Amersfoort

Routebeschrijving

Trainer(s):

D

Danny Mekic

NCOD Opleidingen B.V.

administratie@ncod.nl

Vul een wachtwoord in om in het vervolg in te kunnen loggen om informatie over jouw workshops, opleidingen en/of cursussen te bekijken.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden*

Heb je al een gebruikersaccount? Klik dan hier